Vanecoaching

Vanecoaching har til formål, at hjælpe dig, med at bryde med de vaner, der er årsagen til dine udfordringer. Ved hjælp af vanecoaching, går jeg dermed ind og arbejder med de bagvedliggende årsager. Sammen udarbejder vi en målsætning. Vi bryder de forhindringer, du har for at nå dit mål. Og vi laver sammen en helt konkret plan for, hvordan du skal gribe det an, når du kommer hjem.

Har du også vaner, du ønsker at bryde?

Vaner og automathandlinger

Vores hverdag er fyldt med vaner og automathandlinger. Det gør vores hverdag meget lettere, fordi vi ikke skal tænke over hver eneste ting, vi gør. Prøv selv at lægge mærke til nogle af dine vaner og automathandlinger. Det kan fx være dine morgenrutiner, hvad gør du, når du ankommer på dit arbejde, eller når du kommer ind ad døren derhjemme, aftenrutiner osv. Det er virkelig smart, at vi er programmeret på denne måde. Men når vi har vaner, som vi ønsker at ændre, bliver det svært, da vaner er automathandlinger, der sker, uden at vi tænker over det.

En fejl der ofte begås, når vi prøver at ændre på vores vaner er, at der er noget, vi forsøger at lade være med at gøre. Vi glemmer, at sætte noget andet i stedet for. Det kunne fx være at spise slik i sofaen om aftenen. Hvis ikke der sættes en ny vane i stedet for, er det utrolig svært at lade være. Der vil der mangle noget. Om det så er at strikke, læse en bog, spille på mobilen, eller noget helt andet, det afhænger af dine ønsker og interesser. Men det er lettere sagt end gjort! Det kræver tid, tålmodighed og hårdt arbejde, men det er det jeg, via vanecoaching, kan hjælpe med og støtte dig i.

Billede af Anne Gaardmand, Morten Elsøe og mig, men mit diplom og nyuddannet  i vanecoaching.

Madroinstituttet

Jeg er uddannet vanecoach gennem Madroinstituttet v/ Anne Gaardmand og Morten Elsøe. De har, gennem års erfaring og arbejde, udviklet en helt specifik model, der anvendes i vanecoachingen. Og det er denne model, jeg er uddannet i, både fagligt og praktisk, at benytte sammen med mine klienter. Anne Gaardmand og Morten Elsøe står også bag en podcast Detox din hjerne, som helt sikkert er værd at lytte til.