Om

Pia Crone, kostevejleder med fokus at hjælpe andre mennesker, med at udvikle gode vaner, som giver livsglæde, tilfredshed og sundhed.

Mit navn er Pia Crone. Jeg er årgang 1982. Bor sammen med Thomas, som har været min kæreste siden sommeren 2016. Tilsammen har vi 5 børn, hvoraf to er mine og de tre er Thomas’. I januar 2017 begyndte jeg på Professionshøjskolen Absalon, hvor jeg har læst en professionsbachelor i Ernæring & Sundhed. Dette er, sammen med min titel som vanecoach, min baggrund for at yde kostvejledning med fokus på bl.a. vægttab, sundhed og ændring af livsstil. Derudover har jeg også en baggrund som pædagogmedhjælper og er uddannet butiksassistent.

  • Crossgym-instruktør 2016
  • Fitnessinstruktør 2019
  • Professionsbachelor i ernæring og sundhed 2021
    • med retningen sundhed og diætetik samt toningen fysisk aktivitet
  • Vanecoach 2021 ved Madroinstituttet v/ Anne Gaardmand og Morten Elsøe

Træning og kostvejledning

I 2019 oprettede Thomas og jeg sammen virksomheden CrossBox i Hadsten. Her tilbyder vi funktionel træning både på hold, på bootcamps og som personlig træning. Vi henvender os til alle lige fra nybegynder til den mere garvet. Læs mere her: www.crossbox.dk Derudover er det også herfra, jeg tilbyder personlig kostvejledning.

Min personlige historie

Jeg har aldrig været overvægtig. På trods af det har jeg været på utallige kure! Lige fra vægtkonsulenterne til LCHF. Men hvad er det der gør, at man aldrig føler sig helt tilfreds med sit udseende? Når jeg tænker tilbage, kan jeg godt blive ked af, at jeg ikke bare var glad og tilfreds med min krop. Jeg havde jo reelt set ikke noget at skamme mig over. Men når jeg så på billeder af fotomodeller og veltrænede kroppe, så kunne jeg jo godt se, at det ikke var sådan jeg så ud.

Tilfredshed omkring mit udseende

Sådan har jeg det heldigvis ikke i dag. Jeg har lært at finde ro og tilfredshed omkring mit udseende. Men jeg kan også have dage hvor jeg synes, at jeg ser oppustet ud, eller hvor mine lår ser større ud end de plejer at være. Men det er helt normalt at føle sådan, ligesom man kan have en dårlig dag på så mange andre måder. (Rent fysiologisk er det også helt normalt at være mere oppustet, når man fx har menstruation eller har spist meget) Men jeg har valgt, at det ikke skal styre mit humør, eller styre om jeg får en god eller dårlig dag. Hvis jeg en dag synes, at min mave er oppustet, så tager jeg løstsiddende tøj på, og vupti så kan det ikke ses, og der er ikke noget der strammer.

At fokusere på de gode ting

Jeg har også fundet ud af, at når jeg forsøgte at ændre noget ved min krop, og følte at jeg var nået i mål med det, dukkede der altid noget andet op jeg kunne være utilfreds med. Og det fik mig til at indse, at jeg aldrig ville nå dertil, hvor jeg var tilfreds, hvis jeg blev ved med at ændre ting ved mig selv. Derfor vendte jeg det hele på hovedet. Jeg lærte mig selv at acceptere min krop og mit udseende. Og i stedet for at udpege alt det jeg gerne ville ændre, lærte jeg at fokusere på alle de ting, jeg godt kunne lide ved min krop og mit udseende. Det er her jeg er i dag, og nu bruger jeg min energi på meget mere værdifulde ting i mit liv.

Arbejde i øjenhøjde

Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker, med at udvikle gode vaner, som giver livsglæde, tilfredshed og sundhed. Jeg er et empatisk menneske, der møder andre mennesker i øjenhøjde og som ligeværdige. Jeg vil altid tage udgangspunkt i din situation og dine ønsker, begrænsninger og muligheder. Derfor arbejder jeg ikke med faste kost- og træningsplaner eller skemalagte vejledningsmetoder. Det er ikke mig, der løser tingene for dig, jeg hjælper dig, så du kan finde de bedste muligheder for dig.