Forløb og priser

Priser kostvejledning hos kostvejleder Pia Crone

Her finder du priser for de forskellige forløb og ydelser som jeg tilbyder. Jeg tilbyder både kostvejledning og personlig træning. Enten enkeltstående eller kombineret.

Jeg tilbyder alle mine forløb til dig som enkeltperson, som familie eller som par (kan både være mor og datter, far og søn, søskende, venner, veninder mv.) Vælger I et parforløb, er det vigtigt at I kender hinanden godt, stoler på hinanden, og er klar til at dele personlige informationer med den person du deltager sammen med. Derudover skal I have nogenlunde de samme ønsker og mål med forløbet. Et familieforløb indebærer at I alle bor i samme husstand.

Fysisk eller virtuelt

Kostvejledningen kan både foregå ved fysisk fremmøde og virtuelt via videomøde. Husk at informere mig om det, hvis du ønsker virtuel vejledning, så modtager du inden aftalen et link til et virtuelt rum.

Ved fysisk fremmøde tilbydes kropsanalyse samt måling, dette er ikke muligt ved virtuel kostvejledning. Fysisk fremmøde kan foregå enten i mine lokaler i CrossBox eller hjemme hos dig. (Gratis i Hadsten by, ved større afstand pålægges et kørselsgebyr). Dette gælder både ved kostvejledning og personlig træning. Ydermere kan personlig træning også foregå ude i naturen, dette aftales indbyrdes.

Gratis uforpligtende samtale

At skulle indgå i et vejledningsforløb, kræver at man ved hvad man går ind til, og at forventningerne er afstemt fra begge sider. Jeg tilbyder derfor en gratis indledende samtale, hvor vi kort gennemgår dine behov, ønsker og mål. Her finder vi sammen ud af, hvordan vi skal sammensætte et forløb til dig. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at stille spørgsmål. Ønsker du en uforpligtende samtale kan du booke en tid her. Det kan foregå ved fysisk fremmøde, pr. telefon eller videomøde. Skriv i feltet noter hvis du ønsker videomøde eller opringning.

Det er også muligt at købe gavekort på et selvvalgt beløb. Hvis du ønsker at købe et gavekort, skal du logge ind eller oprette en profil her. Derefter kan du købe et gavekort. Du kan enten vælge selv at få det tilsendt på mail, og derefter printe eller sende det videre til modtageren, eller du kan indtaste modtagerens e-mail, og det vil så blive sendt direkte til modtageren.

Er der ingen af disse forløb der passer til dig – så tøv ikke med at kontakte mig, så skræddersyer vi et forløb netop til dig.

Kostvejledning en-til-en

Personlig træning en-til-en

Kostvejledning og personlig træning en-til-en

Andre ydelser

Kostvejledning par/ven/veninde

Personlig træning par/ven/veninde

Kostvejledning og personlig træning par/ven/veninde

Kostvejledning familie

Personlig træning familie

Kostvejledning og personlig træning familie

Vilkår for sessioner og forløb

  • Ved alle forløb kan der altid foretages kropsanalyse og kropsmålinger i forbindelse med en træning eller kostvejledning.
  • Alle forløb er inkluderet fri mailkorrespondance – dog holdes det i kort tekst.
  • En personlig træning har en varighed på 60 min.
  • En kostvejledningssession en-til-en eller par har en varighed på 50 min.
  • En kostvejledningssession for en familie har en varighed på 60 min.
  • Ved forløb for familier kræves det, at alle bor i samme husstand.
  • Alle forløb betales før 1. konsultation. Der kan aftales at betale i rater – kontakt mig herfor.
  • Aflysning af bookede sessioner under 24 timer før aftaletidspunktet, refunderes ikke, dvs. at aftalen ikke kan ombookes.
  • Det er muligt at booke flere kostvejledningssamtaler i et forløb, bookingen skal blot foretages indenfor forløbets tidsbegrænsning.
  • Ved personlig træning aftales et fast tidspunkt for træningen.