Kostvejledning

Hos mig handler et kostvejledningsforløb ikke kun om kost, men om den adfærd og de vaner vi har omkring kosten. Jeg fokuserer individuelt på hver enkelt klient, og vejledningen tager altid udgangspunkt i, hvor du befinder dig og gerne vil hen. Vejledningen foregår på baggrund af kognitiv vejledning, vaneændring og coaching, som skiller sig ud fra den traditionelle metode med forbud og restriktive kostplaner. Jeg kan ikke tilbyde en kur du skal følge. Når du er i et kostvejledningsforløb hos mig, må du spise, det du har lyst til at spise. Derfor kan jeg heller ikke tilbyde dit et quick fix, eller garantere store forandringer på meget kort tid. At arbejde med vaner, adfærd og følelser, er en proces der kan tage lang tid, og tidsperspektivet er meget individuelt. Til gengæld er der større chance for, at det er noget der holder på den lange bane.

Jeg tilbyder også personlig træning, hvilket med stor fordel kan kombineres i et forløb. Se her hvordan et forløb kan være kombineret hos mig. Jeg tilbyder også forløb for par samt hele familier. Hvert et forløb er personligt, og tager udgangspunkt i dine/jeres behov, uanset om målet er vægttab, forbedret sundhed eller blot et mere nuanceret syn på din og evt. din families kostvaner.

Kostvejledningsforløb med fokus på adfærd og vaneændring

Gevinster du kan opnå i et forløb:

  • Madro og mindre stres omkring omkring mad
  • Fokus på DIG
  • Forøget energi og overskud
  • Større tro på dig selv
  • Redskaber til at gøre tingene på en måde der passer DIG
  • Støtte og vejledning hele vejen igennem
  • Ændret livsstil
  • Vedvarende og holdbare løsninger

Yderligere info

Har du lyst til at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig, kan du udfylde en kontaktformular her, eller du kan booke en uforpligtende samtale her. Den kan afholdes ved fysisk fremmøde, videomøde eller pr. telefon. Skriv gerne i kommentarfeltet hvad du ønsker.

Selve kostvejledningen kan både foregå ved fysisk fremmøde i CrossBox, hos dig eller virtuelt via videomøde.

Vil du gerne læse mere om, hvilke ydelser jeg tilbyder, kan du læse om priser og beskrivelser her.