Kostvejledning

Har du et ønske om:

  • Madro og mindre stres omkring omkring mad
  • Fokus på DIG
  • Forøget energi og overskud
  • Større tro på dig selv
  • Redskaber til at gøre tingene på en måde der passer DIG
  • Støtte og vejledning hele vejen
  • Ændret livsstil
  • Vedvarende og holdbare løsninger

Hos mig handler et kostvejledningsforløb ikke kun om kost, men om den adfærd og de vaner vi har omkring kosten. Jeg fokuserer individuelt på hver enkelt klient, og vejledningen tager altid udgangspunkt i, hvor du befinder dig og gerne vil hen. Vejledningen foregår på baggrund af min uddannelse som PB i ernæring og sundhed og min uddannelse som vanecoach ved Madroinstituttet. Jeg arbejder med kognitiv kostvejledning, vaneændring og vanecoaching, som skiller sig ud fra den traditionelle metode med forbud og restriktioner. Når du er i et kostvejledningsforløb hos mig, må du spise, det du har lyst til at spise. At arbejde med vaner, adfærd og følelser, er en proces der kan tage lang tid, og tidsperspektivet er meget individuelt. Til gengæld er der større chance for, at det er noget der holder på den lange bane.

Se anmeldelser fra tidligere klienter her:

Ernæring og sundhed

Har du brug for vejledning til hvordan en sund og varieret kost sammensættes, hvilke fødevarer der indeholder hvad, eller hvordan du kan lave små ændringer i din kost, for at komme nærmere dit mål, så kan jeg også hjælpe med det, på baggrund af min uddannelse som PB i ernæring og sundhed.

Alle kostvejledningsforløb kan også tilbydes virtuelt.

Jeg tilbyder også personlig træning, hvilket med stor fordel kan kombineres i et forløb. Se her hvordan et forløb kan være kombineret hos mig. Jeg tilbyder også forløb for par samt hele familier. Hvert et forløb er personligt, og tager udgangspunkt i dine/jeres behov, uanset om målet er vægttab, forbedret sundhed eller blot et mere nuanceret syn på din og evt. din families kostvaner.

Helt fra starten handlede det om, hvad der passede ind i MIN hverdag, hvordan JEG havde det og hvordan jeg havde brug for at vi arbejdede.

Cecilie – tidligere klient

Yderligere info

Har du lyst til at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig, kan du udfylde en kontaktformular her, eller du kan booke en gratis og uforpligtende samtale her. Den kan afholdes ved fysisk fremmøde, videomøde eller pr. telefon. Skriv gerne i kommentarfeltet hvad du ønsker.

Selve kostvejledningen kan både foregå ved fysisk fremmøde i CrossBox, hos dig eller virtuelt via videomøde.

Vil du gerne læse mere om, hvilke ydelser jeg tilbyder, kan du læse om priser og beskrivelser her.

start din nye livsstil nu