Protein-müslibar
En lille snack til den lille sult, der mætter dejligt og smager godt. De har et højt indhold af protein, hvilket kan være en fordel til dem der træner og har fokus på at optimere proteinindtag i forbindelse med muskelopbygning. Men også til dem der lever plantebaseret, og ikke får så meget protein til måltiderne. Derudover er det en fin snack til børnenes madpakker. De er super nemme at lave, og kan også være gode til når lækkersulten melder sig.
Ingredienser
1 dåse kondenseret mælk
100 g saltede peanuts
50 g solsikkekerner
50 g sesamfrø
200 g havregryn
2 scoop proteinpulver (Jeg bruger proteinpulver fra Functional Nutrition) vælg selv smagen fx. chocolate, vanilla osv.
Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt kondenseret mælk og rør det godt sammen. Fordel massen i et ovnfast fad (10 x 25 cm) beklædt med bagepapir. Brug en dejskraber til at glatte massen ud med, evt. dyppet i lidt vand så det ikke klistrer. Bages i 1 time ved 125 grader. Lad det køle af og skær ud i passende størrelser.