Uncategorized

Velkommen til

Velkommen til den nye hjemmeside

Så er min hjemmeside under opbygning. Følg med for mere info. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til den færdige side.

Siden er bygget op omkring kostvejledning og vejledning mod en livsstilsændring. Det kan både være i forhold til dig der ønsker et vægttab, dig der ønsker at optimere din kost ift. at opnå bedre resultater af din træning eller at du blot ønsker at få en sundere livsstil.

Generelt er min filosofi at ønsket om en kostændring skal komme indefra. Derfor finder vi sammen din motivation for at gennemføre ændringen, og laver sammen en plan for hvordan du opnår dit mål. Det er ikke noget der er forbrudt, og hvis du bare hader gulerødder, så skal du ikke spise dem.

Jeg motiveres af at du lykkes bedst muligt med din kostændring. Ønsker du at ændre din kost for at opnå et vægttab, kan jeg også hjælpe med at inddrage motion i din hverdag, da jeg er en erfaren træner. Sammen med min praksis driver jeg et træningscenter, hvor personer på alle niveauer kan træne. Jeg tilbyder også personlig træning.

Jeg ser rigtig meget frem til at byde dig velkommen hos mig. Siden er under opbygning, men hvis du er blevet nysgerrig, kan du kontakte mig, ved at bruge dette link, og udfylde kontaktformularen.

Kontakt mig.

Jeg glæser mig til at fortælle hvad jeg kan gøre for dig.

Pia Crone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *